Posted by: capshunik | July 5, 2009

Dedicatie catre necunoscut

8x10b&GAstazi,mai mult ca niciodata doresc sa`ti spun cat de mult te iubesc.Tu esti pt mine aerul pe care`l respir,apa pe care o beau cand mi`e sete si focul la care ma incalzesc cand mi`e frig.In tine am gasit totodata cel mai bun prieten si iubirea vietii mele.Caci tu mi`ai facut inima sa`mi bata mai repede si mai incet in acelasi timp.Cu tine pot fi eu insami si pot imparti totul.Nu`mi pot  imagina viata fara tine si cand nu sunt cu tine…parca nu traiesc.Chiar daca acest lucru nu are sens pt alti oameni,eu stiu ca noi doi suntem facuti unul pt altul.Dragostea noastra e ca pasii unui copil.Primii pasi au fost nesiguri,apoi,prinzand incredere in fortele proprii,am inceput sa pasim din ce in ce mai puternic.Acum,mergem perfect.Putem chiar si fugi.Dar,tot ce imi doresc e sa respiram acelasi aer.Sa fim una si sa traim visul nostru.Asa cum ne`am dorit.Tu si eu.Doua cuvinte dar totusi…un singur inteles.Sa ne privim in ochi si sa stim ca suntem meniti.De aceea,azi,acum…vreau sa stii ca am sa incerc sa fiu ajutorul tau potrivit.Am sa incerc sa te ridic spre culmi,si cu pretul nefericirii mele,sa`ti daruiesc tie toata fericirea din lume.Ceea ce simt,nici macar nu poate fi exprimat in cuvinte.E ceva ce parca iti arde in suflet cu un foc aprins.Acel foc arzand e iubirea.Poate e putin ce iti spun acum,sau poate sunt cuvintele prea sarace.Dar,am sa incerc sa ma rezum la doua cuvinte care sper sa`ti ramana in inima ca si o pecete:TE iubesc!

Advertisements

Responses

 1. “Dar,am sa incerc sa ma rezum la doua cuvinte care sper sa`ti ramana in inima ca si o pecete:TE iubesc!” ;;) frumos

 2. Am zambit … si am mai citit odata … am zambit si am ramas o vreme asa … genial !

 3. frumos

  ps. f norocos necunoscutul tau.. :}

 4. felicitari ptr cea ce simtzi….sunt sigur ca prima simtzi apoi scrii….foarte elegant

 5. Am descoperit astazi blogul tau in care scrii lucruri atat de frumoase! Imi place foarte mult ce-am gasit scris la tine! Felicitari! Vrei sa-mi dai adresa ta de mail!

 6. Am descoperit astazi blogul tau in care scrii lucruri atat de frumoase! Imi place foarte mult ce-am gasit scris la tine! Felicitari! Vrei sa-mi dai adresa ta de mail,plz!

 7. pff!! the same old words……

 8. http://simplulgand.wordpress.com/2007/08/19/scrisoare-catre-necunoscuta-mea-x/

 9. Vad ca e la moda să se scrie câte un mesaj/o scrisoare/un articol … dedicat viitorului sau viitoarei CUNOSCUTE. Nu îmi ramane decat să spun:
  “Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.” Matei 6:33

  PROBAT + TESTAT + APLICAT + VERIFICAT … Cuvântul lui Dumnezeu e ADEVĂRAT şi VALABIL şi în domeniul acesta.

 10. Cine esti tu , minune a lumii ?!

 11. […] Alina Ilioi – Dedicaţie către necunoscut […]

 12. 😦 😡

 13. […] Alina Ilioi – Dedicaţie către necunoscut […]

 14. Sa cautam intai Imparatia Lui, mi-a placut versetul ales de Utu.
  Si Domnul iti va darui pe cineva care cauta Imparatia Sa.
  te salut

 15. Mai,scri foarte frumos. 🙂
  Am citit multe din postarile tale si modul in care te exprimi,lucrurile pe care le simti si felul in care le percepi ar putea face pe oricine sa inteleaga niste lucruri in viata.
  Am vazut un comentariu ” the same old words”. Da! The same old words,dar fiecare le exprima altfel,iar modul tau imi place mult. 🙂
  Nu lasa darul de la Dumnezeu sa se iroseaza,scrie in continuare pentru ca ,nu stiu altii,dar eu iti citesc postarile.

  Te pup.:)

 16. Aimee iubea iubirea 🙂

 17. In sfarsit cineva profund pe aici printre modernismele ignorantei. Felicitari! Ai un mod subtil si gentil de a aborda subiectele. Imi place foarte mullt sa revin asupra lor. Parca sunt mereu altfel dar pline de farmec si de inalte calitati morale. Multumesc…..

  • Mulţumesc foarte mult. Apreciez ceea ce îmi spui

 18. Asai


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: