Posted by: capshunik | July 7, 2009

Dependente de cumparaturi!!!! Shopaholic

Ma adresez tuturor dependentelor de cumparaturi! Stiu, e tentanta aceea pereche de pantofi Gucci si e si mai tentata poseta Prada. Dar ce vorbesc acumparaturiici, cand simti atingerea unui palton Chanel, te simti in rai! Si voua va plac cumparaturile? Simtiti ca magazinele sunt puse pentru a ne distra? Experienta cand cumparam e placuta. Imbracamintea de matase din jurul unui manechin, mirosul unor noi pantofi de piele italieni, care desigur sunt cei mai buni. Placerea pe care o simti cand stii ca toate sunt ale tale si ca iti apartin in totalitate. Bucuria pe care o simti cand esti doar tu si cumparaturile. Cand ai simtul modei in sange si toata lumea intoarce capul dupa tine. Sa te imbraci este ca orice alt efort. Este o arta, dar si o provocare . Dar…. STOP!  De ce sa fim dispuse sa ne dam banii pe lucruri de care nu avem nevoie?  Sa mai renuntam la culoarea delicioasa, la gulerul smecher si la nasturii clasici. In loc de o relatie cu magazinele cele mai in voga, haideti sa avem o relatie cu persoanele care ne iubesc. Sa invatam sa vorbim alte limbi, nu doar cum sa silabisim numele firmelor celor mai in voga. Haideti sa fim… libere!!

Advertisements

Responses

  1. da domle… eu imi intorc capul dupa un bemveu sau un mertzan… fetele isi schimba drumul cand vad un gugci sau dulce cabana…. doar trebuie sa traim toti, nu?

    • dupa bmw si mertan intorc si eu capu ionut))))))

      • Daca ai niste principii in viata eu cred ca poti imbina treburile astea.Daca stii sa apreciezi ceea ce conteaza poti avea o relatie cu persoanele iubite si imbracata cu haine de “firma”….acea fata care nu stie sa faca diferenta ramane,din pacate,doar la statutul de pitzipoank(am folosit un limbaj mai putin academic dar cred ca am fost inteleasa..:))..:)

  2. si mie mi a placut filmul confessions of a shopaholic :))

  3. Nu’s dupa firmele astea mari de haine. Le prefer pe cele mai mici si de ceva timp apelez si la secand hand.

    • uneori sunt mai frumoase cele de le firme mici. Depinde. Nu la toate firmele mari doar brand-ul e de ele. Doar la unele:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: