Posted by: capshunik | September 5, 2009

Ce oferi, aceea primesti

IMG_4661Ti-a spus ca nu e posibil?  Ti-a spus ca niciodata…?  Lupta! Lupta pe viata si pe moarte!  Care crezi ca ar fi scopul tau pe acest pamant decat sa lupti pentru iubire? Chiar cand nu mai ai putere, gaseste! Lupta pentru adevar, pentru dreptate, pentru iubire. Caci oare ce te face mai fericit pe acest pamant decat biruinta asupra lucrurilor corecte?

Stii un caz in care trebuie sa intervii? Ai o iubire la care visezi? Stii pe cineva judecat pe nedrept? LUPTA!  Fa-ti remarcata existenta pe acest Pamant. Nu sta si fii un trantor. Un lenes!  Fa-te util!  Lupta pentru adevarul care trebuie spus, pentru iubirea care trebuie castigata si chiar pentru… fericirea celor din jur.Ai facut numai rau in jur, ai frant inimi si ai scos vorbe intentionat? Stii un caz judecat pe nedrept, si stiai adevarul si totusi ai tacut?  Atunci… exact asta vei primi inapoi!

Lupta, daca doresti ca cineva la randul lui sa lupte pentru tine!  Pentru ca…ceea ce oferi, aceea primesti;)   Oferi ura, ura primesti. Oferi violenta, violenta primesti. Dar…daca oferi iubire, iubire vei primi!

Advertisements

Responses

  1. “Oferi ura, ura primesti. Oferi violenta, violenta primesti. Dar…daca oferi iubire, iubire vei primi!” – nu-s intru totul de acord… Eu deja m-am saturat sa ofer compasiune, dragoste, sau stiu eu, si sa primesc inapoi, de la aceiasi oameni suturi in fund… si, de foarte multe ori, cei carora le dau eu suturi in fund, imi ofera inapoi prietenie si dragoste.. Daca ar fi cum ai zice tu, atunci viata ar fi dreapta…. Nu-i tot timpul cum zic eu… si nici nu se intampla intotdeauna cum zici tu 🙂 fiecare cu partea pe care o vede mai evidenta :p

  2. eu ma refeream ca daca oferi iubire, primesti tot iubire dar nu neaparat de la persoana la care ii oferi:) Pana la urma toate se compenseaza. Intelegi tu?

  3. am invatat la scoala de teorema compensatiei, si, ne-a dat urmatorul exemplu: in viata, cine are un picior mai scurt, il are pe celalalt mai lung :)) – stiu la ce te referi 🙂

  4. si totusi, oferim ceea ce suntem… nu pt ca avem garantia compensatiei.
    aceasta ‘garantare’ e imposibila, si e bine asa cum e. :}

  5. crezi?

  6. esti sigura? Mi se pare ca uneori oferi totul si nu primesti nimic in schimb 🙂 … ce parere ai de asta?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: