Posted by: capshunik | October 2, 2009

O saptamana provocatoare:)

a648 Astazi sunt fericita. In sfarsit am pace sufleteasca si sunt cu adevarat fericita. Am realizat ca in viata nu conteaza cati de multi oameni ai in jur, ci important este sa-i ai in jur pe cei potriviti. Nu conteaza asa de mult cine te vorbeste si cat, ci conteaza daca cei de care iti pasa asculta la vorbele care se spun despre tine. In primul rand vreau sa incep cu un multumesc. Multumesc Anca din suflet pentru ceea ce mi-ai spus astazi. Apreciez foarte mult sa stii. Aveam nevoie de asa niste cuvinte si ai fost persoana potrivita la momentul potrivit. Multumesc inca o data.

Dragii mei, este asa de important sa ne gasim fericirea in lucrurile simple. Sa stim sa apreciem in viata pana si un pahar de apa daruit. Sa stim sa apreciem un zambet la adevarata lui valoare. Sa apreciem vremea frumoasa si cerul senin. Sa apreciem ca putem merge, ca putem vorbi si ca putem respira. Sa incercam ca in orice lucru marunt sa ne bucuram. Eu cand am o problema, mai nou, incerc sa caut o parte buna din acea problema. De exemplu, daca mi s-a stricat laptopul, partea buna este ca am sa am mai mult timp sa citesc si mai  mult timp pentru mine. Sau daca mi s-a stricat masina, partea buna este ca acum pot face conditie fizica. Incercati sa faceti aceasta timp de o saptamana, si va garantez eu ca multe se vor schimba in viata voastra. Numai incercati. Va provoc. O saptamana intreaga in care sa cautati numai lucrurile pozitive la tot ce vi se intampla. Astept apoi sa-mi povestiti cum au decurs lucrurile.   Haideti sa incepem sa facem o lume mai pozitiva, mai fericita, dar… incepand cu noi insine:)

P.S. Dupa cum ati putut observa, de acum inainte pe blog voi posta in fiecare zi citatul zilei, si nu uitati ca va puteti abona prin mail. Lectura placuta:)

Advertisements

Responses

  1. Salutare.Am si eu un site de Bancuri glume si culmi, si anume http://culmi.blogspot.com si daca vrei sa faci un link exchange cu mine te rog sa vizitezi http://culmi.blogspot.com/2009/07/schimb-de-link-uri.html sau sa imi dai un add pe mess la id rfi_scan .Mersi frumos.O zi buna

  2. nu se vede codul la banner acolo. tr sa faci pagina separata:) interesata de un schimb de banner?

    adresa mea e
    http://filmul-de-seara.blogspot.com/


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: