Posted by: capshunik | October 5, 2009

Dau oameni pentru tine, şi popoare pentru viaţa ta!

a261

Soarele era pe cer aruncându-şi razele pe faţa ei. Vântul îi mângâia incetişor pletele. Cerul senin veghea asupra fetei.

Ea, se uita la firul de iarbă şi se minuna. Nu-şi putea imagina cum zi de zi acesta era călcat în picioare şi totuşi dimineaţa… era din nou drept. Era în picioare. Ce minunată  lecţie de la un minuscul fir de iarbă. Să fii călcat în picioare zilnic şi totuşi să te ridici după fiecare lovitură.

O frunză plutind prin aer o trezi din meditaţie. Aceasta tresări şi se uită în jur. Se simţea iubită. Îşi aminti de lunile în care credea că niciodată nu va mai putea zâmbi. Îşi aminti de clipele în care simţea că nimeni nu e pentru ea, că nu există o inimă care să bată şi pentru ea. Îşi aminti cum zi de zi se uita în jur si reacţiona mecanic la tot ce se întampla. Iar acum… până şi lacrima care i se prelinge pe obraz o încălzeşte. Îi mângâie faţa. Vântul, cu fiecare bataie a lui îi cântă şoptind la ureche: ”te iubesc”, ”te iubesc”. Soarele care încearcă să-şi facă loc printre crengile de copac ca să o încălzească pe ea, îi transmite pace şi iubire. Fata îşi întinse mâinile. închise ochii şi auzi în jur o simfonie a iubirii: ”te iubim”, ”te iubim”. Ea, zâmbi uşor, ridică privirea în sus şi văzu pe cer scris din nori albi, senini, un mare şi sincer: ”Te iubesc, dau oameni pentru tine, şi popoare pentru viaţa ta!”

Advertisements

Responses

  1. am sa te rog sa imi mai comentezi odata articolul “review”. am reusit sa il sterg.

    asta era textul > Ne schimbam pe zi ce trece tot mai mult, si noi nici macar nu realizam:)

    multumesc..

  2. Frumos,frumos…God bless you,sister!…

  3. e frumos sa visezi cu ochii deschisi

  4. Ideea e ca eu nu scriu sa ma citeasca cineva neaparat:)dar tu te adresezi publicului in cele mai multe din posturi…si de asta ziceam ca sunt prea lungi posturile:)pe blog, daca vrei sa fii citit, una din conditii e sa nu scrii posturi foarte lungi…>:D<…nu intentionam sa fiu critica:)dar probabil asa mi-a iesit…scuze

  5. incredibil ce scri Alina, be bless:*

  6. Imi e greu sa comentez dar mai bine te felicit. Mi-a placut articolul.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: