Posted by: capshunik | October 6, 2009

De ce să cumpere vacă, dacă primeşte lapte pe gratis?

vaca Sunt sigură că citind titlul, nu veţi banui despre ce voi scrie:) De când zilele, se ştie că în general, visul unei fete este de a se vedea căsătorită şi la casa ei. În trecut, aceasta se întampla mult mai des ca în zilele noastre. De ce? Pentru că în primul rând, bărbaţii preferă să îşi ia de soţie o fată în care se poate încrede, o fată care nu e cunoscută în oraş drept ”uşoară”.  Atunci când o fată se respectă pe sine şi ceilalţi din jur o vor respecta la rândul lor. Unele fete din ziua de azi, se oferă atât de uşor, încât până şi băieţilor le-au pierit interesul şi cheful. Ştiţi voi, ceea ce obţii uşor, nu ai nevoie. Dacă zi de zi primeşti de pretutindeni carne, ţi-ai mai cumpăra porc sau viţel? Normal că nu! Ba chiar ai spune: ”Mai lăsaţi-mă o dată! Nu mai am unde pune atâta carne, nu mai am nevoie!”

Oferindu-te pe tavă ce speri să obţii? Respect? În nici un caz! Popularitate? Da, cum să nu, bârfită pe la colţuri şi având porecle care de care mai ”picante”. Dragoste? Visează în continuare… vei fi folosită şi apoi aruncată. Doar a obţinut ce a vrut nu?  Crezi că te va cere în căsătorie? Pentru ce? Dacă deja primeşte ce doreşte şi dacă pe deasupra mai şi locuieşti cu el, adio şi nu am cuvinte.     Întrebă-te până la urmă, dacă deja primeşte atât lapte pe gratis, de ce oare să-şi mai cumpere vacă?

Imagine preluată de pe    http://definitiv.taler.ro/

Advertisements

Responses

 1. Printre cărţi, pixuri şi cuvinte arcuite îmi croiesc câteva clipe că citesc bologsfera de astăzi. Ţin să-ţi dau foarte mare dreptate, pentru că aşa este şi, într-adevăr, uneori, gesturile (prea)negucetate ne costă visurile. Însă, ce e mai tragic, vina ne aparţine, de cele mai multe ori, în totalitate.

  Păcat că unii/unele nu vor să înţeleagă asta, încercând să demostreze prin încăpăţânarea lor că ei nu vor să se gideze după (?) concepţii învechite. 🙂

 2. Caut fata! Preferinte: bruna de maramures din rasa”grea!” Rog maxima sinceritate!

 3. “Unele fete din ziua de azi, se oferă atât de uşor, încât până şi băieţilor le-au pierit interesul şi cheful.”
  Spuneti voi fetelor ce incredere as putea avea eu ca baiat daca stiu ca esti atat de “darnica?” Daca permiti aproape orice si nu ai anumite frontiere peste care sa nu treaca nimeni. Eu vreau sa ma casatoresc cu tine.Cum as putea sa cred ca esti fata de treaba daca ai fost ca un self service pentru mine si pentru altii? Daca mi-ai permis de toate inainte de casatorie cum as putea avea incredere ca nu le vei permite si altora ce mi-ai permis mie cu atata usurinta? Poate vei incerca sa te-ascunzi inaintea celui care va avea ganduri serioase cu tine si va intentiona sa se casatoreasca. Oricum tu te stii cum esti. Dupa ce s-a consumat totul nu se mai poate schimba nimic. Poate ca toata viata va trebui sa suferi din aceasta cauza.Daca vei zice ceva el iti va reprosa:”taci din gura tu sti cum te-am luat!” Si va trebui sa pleci capul si sa plangi. Atentie sporita fetelor!

 4. are nuanta de matematica a vietii… asa cum faci la cumparaturi cand vrei sa ai marfa cea mai buna pe pretul cel mai mic…dar… in casatorie nu este asa…
  casatoria are o singura motivatie… o singura expicatie… si anume iubirea… dragostea in tot ce cuprinde ea… si evident ca asta insemana mult mai mult decat sex…
  casatoriile cu alta temelie fie se destrama fie devin calvar…
  sa fii intr-un anume fel… sa ai o anumita conduita… doar ca sa te poti casatori “bine”… nu insemna decat o viata duplicitata cu tine insuti…
  frumos este ca… sa fii tu insuti… si prin educatie, prin vointa… “tu insuti” sa insemne un caracter deosebit… ales… fara motivatie venita din afara… ci doar din interior… esti cum esti, pentru ca nu poti sa fii altfe….
  regretabil ca… si special in romania… se traieste doar pentru ce cred si spun celialti despre mine…
  imi place sa traiesc cum vreau.. cum ma simt bine… dar …cum vreau insemna, sa fie frumos… moral… demn… inteligent… pentru ca altfel nu pot sa fiu, indiferent ca sunt considerat demodat sau retrograd, de anume elita a pustimii vremurilor de azi… (pustime in gandire… nu in socotirea numarului de ani)

 5. Hei nu mai comenteaza nimeni aici?

 6. Ai tratat destul de superficial subiectul. Fete (la fel ca băieţi), sunt fel de fel.
  Curve au fost de când s-a inventat femeia. Nu asta e problema. Pentru ca o fata să pară serioasă în ochii unui băiat, cred că mai întâi trebuie să se respecte pe ea, apoi să impună şi să ceară respect din partea lui.

  He he… Îţi place vaca mea? Imaginea nu îmi aparţie, eu doar i-am şters fundalul.

 7. Si totusi se intampla…atunci cand iti place prea mult laptele, daca iti mai si permiti, iti iei o vaca.

 8. How about the other way around…why buy an entire pig just for a little sausage???? Haha. Works both ways if you wanna put it like that.

  • :)) hehee… my lovelly sis’ esti desteapta foc:*

 9. Bun raspunsu lu Ligia , vream sa o zic si eu asta in romana fireste 😀
  chiar daca`s baiat :-” ambele “vorbe” sunt adevarate …
  Si-n ceea ce priveste subiectu tau e adevarat , dar nu si-n totalitate 😀 . mi-e prea lene sa tastez ca sa mai dau si explicatii ,oricum dragutz blogu`

 10. si scuzatzi unele greseli , somnu isi spune cuvantu suna cam urat “lu Ligia” :)) da … merge :-“


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: