Posted by: capshunik | October 12, 2009

Fă, ia d-aici oţâră de cultură!

E ea. Fata cu zece culori în cap, cu pantalonii strâmţi că am stat de două ori să mă gândesc dacă sunt pantaloni sau ciorapi pantalon. Să fiu sinceră nici acum nu ştiu sigur. Probabil fata s-a grăbit de dimineaţă şi-a tras ciorapii şi a uitat că mai este nevoie de ceva. Se mai întâmplă. Deh, are probleme şi gândeşte mult ”tuţa”. Iese din casă, tapată, spune ea, că mie mi s-a părut că a dormit în fân şi e nepieptănată de câteva săptămâni bune. Merge pe stradă cu încă două, trei ”tovarăşe” şi ascultă muzică la telefonul pe care-l ţine frumos cu mâna în sus ca ”donşoarele”.   Să nu uităm când se adună la un colţ şi stau cu ţigara frumuşel între degeţele. Bine, o mai ridică din când în când spre guriţa frumos rujată şi conturată. Merge foarte ţanţoşă şi mândră că e ”cul”.  Dacă, şi specific, dacă îndraznim noi astea, fetele de rând să ne uităm la ele, sau să ne vedem de treabă ignorându-le, simte că trebuie să ne atenţioneze că nu suntem ”cul”  şi ne arunca o privire încărcată de rimel, dupa care spune cu o voce groasa ”Fă eşti nasoală rău, ai nevoie de puţână cultură, mai uită-te şi tu pe la televizor şi nu uita fă…. eşti naşpa!”.    Normal şi logic, nu pot dormi la noapte ca nu sunt ca tine. Clar, de fericire!

Advertisements

Responses

  1. Ce-i drept nici baietilor nu le sta bine sa fumeze dar cand vezi cate-o fata cu ditamai tigara in gura e urat tare! Poate sa fie cat de frumoasa sau inteligenta daca fumeaza pentru mine cel putin consider ca e foarte slaba.

  2. O poza cu acel “specimen” nu ne poti da :)) …..

  3. :))) mai lipseste guma molfaita in gurita si fata e de top :)) topul incultelor

  4. Vai de mine ce familiară mi-e descrierea…tinde să fie la modă, din nefericire.

  5. Stii,e foarte adevarat ceea ce tu ai scris:). Adesea, si eu intalnesc persoane de genu acesta. Felicitari pt. blog. Multa bafta! :*


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: