Posted by: capshunik | October 28, 2009

Grijă mare, taur furios!

Sunt zile în care de dimineaţă ziua ta este deja stricată. Simţi că totul te irită în jur şi că tocmai te-ai trezit dar eşti deja obosit. Îţi continui ziua şi parcă e din ce în ce mai rea. Ieşi pe stradă şi e înnorat afară, plouă şi te-ai stropit din cap până în picioare. Oamenii se trântesc în tine ca de un perete invizibil şi persoana pe care tocmai ai salutat-o trece pe lângă tine ca trenul în Vicşani.
Şi ca să nu lipsească cireaşa de pe tort, o maşină îţi ”face” un duş răcoritor. Ajungi la servici sau la şcoală şi şefii sau profesorii se iau de tine. Îţi vine să urlii dar, ei deţin puterea. Te abţii. Tu trebuie să le suporţi lor crizele de personalitate, nu ei ţie. Ai o durere de cap îngrozitoare, sarcinile care trebuie făcute se înmulţesc iar tu…. tu nu ai timp nici măcar să respiri şi să încerci să te relaxezi. Şi mă întreb de ce oare oamenii se miră când ieşi afară şi strigi în gura mare?
Cred că cel mai bine ar fi să ne scriem pe spate când trecem prin astfel de zile: ”Grijă mare, taur furios!”

Advertisements

Responses

  1. Cand ploua tare si se formeaza mici lacusoare pe carosabil imi place sa trec cu camionul sa sara apa tare ma uit in oglinda retrovizoare :oare daca trecea cineva in momentul acela pe trotuar? Dar eu ma distrez!

  2. numai ca eu circul mai mult noaptea si nu e nimeni pe drum!

  3. Eu nu reusesc:(…cand sunt nervos nici un sofer nu este imprudent…toti imi dau prioritate si vorbesc frumos….cred ca unde inlauntrul lor inteleg ca daca nu fac asta o sa fie vai si amar de ei….ca eu sunt nervos:D

  4. […] Mergi la comentarii. * Alexander – Provincialii o dau pe manele? * Alina Ilioi – Grija mare,taur furios! * Andreionut – Concurs , CREMŞNIT.ro * AndreiBlog – De ce se numesc motociclisti donatori? * […]

  5. mda…Vasi..foarte “placut” pentru cineva..daca i-ai face un “dush” rece…ce zici? mai ales daca este si imbracat pentru serviciu…facultate…etc…si este si in intarzaiere….dar ma rog…fiecare cat i-a fost dat….:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: