Posted by: capshunik | October 31, 2009

Eu? Sunt TU!

Autumn_tree_______by_tinibieni94Mergea din ce în ce mai repede. Dar ea, continua să o urmărească. Deşi mărea pasul, aceasta parcă avea o energie incredibilă. Continua să se ţină după ea. O intriga fata aceasta. Avea de toate şi totuşi era atât de nemulţumită. Era răutăcioasă şi egosită. Cu toată lumea se certa şi era atât de respingătoare! Niciodată nu şi-ar fi dorin să fie ca acea fată. Şi pe faţa ei… se citea tristeţea şi amărăciunea. Se vedea că această fată nu se bucura de viaţă. Şi acum… aceasta o urmărea pe ea.
A început practic să alerge. Se uita în spate pe furiş şi cu speranţă că i-a pierdut urma dar fără şanse. Ea era tot în spatele ei. Oare ce vroia? CE vroia?
A ajuns la marginea oraşului. Aici a intrat într-o pădure. A început să o ia printre copaci. Gâfâia şi a început să curgă sudoarea de pe ea. Capul a început să o doară şi picioarele parcă îi erau tăiate. Se temea. Nu dorea să fie ajunsă de acea persoană. Cu ultimele puteri a început să alerge cât a putut de tare. Dar fără şanse. S-a împiedicat şi a căzut. Cum stătea întinsă pe jos, fata din spate a ajuns-o. S-a întins şi aceasta la rândul ei jos şi se uita ţintă la cea de lângă ea. Deodată, urmărita s-a ridicat şi a strigat:
– Cine eşti tu şi ce vrei? De ce mă urmăreşti? Pleacă, mă dezguşti!
Cealaltă s-a ridicat şi ea, s-a apropiat de fată, s-a uitat adânc în ochii iei şi i-a spus grav:
-Eu sunt TU! Nu mă recunoşti? Niciodată nu vei putea fugi de mine, pentru că nu poţi să fugi de ceea ce eşti. Şi acum ţine bine minte. Eu, fata care te dezgust, sunt TU!

imagine preluată de pe : http://www.deviantart.com

Advertisements

Responses

  1. fi Tu insuti…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: