Posted by: capshunik | November 9, 2009

Ce e femeia?

Gracefully_she_is_by_WondershineEste Eva. E fiinţa cea mai gingaşă şi totuşi cea mai puternică. Pe lângă cele 7 minuni ale lumii ar trebui adăugată a 8a. Femeia.
E incredibilă. Când te uiţi la ea…. vezi raiul. Vezi acel corp mlădios, plin de mistere. Acel zâmbet extraordinar pe care îl dăruieşte tuturor. Vezi dragostea în ochii ei. Te surprinde în mod plăcut cum poate o fiinţă să fie atât de complexă.
Când e nervoasă, se aprind scântei în ochii ei. Dacă ai rănit-o…. aşteaptă-te să găseşti iadul pe pământ. Femeia este în stare să meargă enorm de departe pentru sentimentele ei. Este o fiinţă care depinde de sentimentele ei. Care doreşte să fie iubită necondiţionat.
Când merge, îşi înduieşte frumosu-i corp ca valurile înspumate ale mării care se lovesc de talazuri. Când îşi deschide gura pentru un surâs, curcubeul apare pe cer. Şi când pentru prima oară ţine în braţe copilul ei iubit, când este mamă, este ca o leoaică pregătită de atac. Femeia poate totodată să fie cel mai frumos vis al tau şi în acelaşi timp coşmarul vieţii tale.
Vrei să fii iubit? Iubeşte-o. Adoro, venereazo ca pe o zeiţă. Pentru că de fapt, asta este ea. Zeiţa iubirii şi a sentimentelor. Refugiul tău. Casa ta la care revii când eşti istovit de alergarea prin lume. Sânul pe care să pui capul când eşti istovit şi umărul cel mai puternic pe care poţi să plângi. Şi totuşi nici o definiţie din lume nu o poate descrie. Oare, ce e femeia?

 

“Femeia e vinovată că se descoperă, când farmecul unei femei stă tocmai în lucrurile nedescoperite, ascunse”

 

Imagine preluată de pe :    http://www.deviantart.com

Advertisements

Responses

  1. Eva inseamna viata! As vrea sa adaug la acest frumos articol ca tot prin femeie Dumnezeu a promis ca se va naste Unul care v-a zdrobii capul sarpelui…Dumnezeu a ales o fecioara preacurata care l-a adus in lumea noastra pe Cristos Mesia prin care ne-a fost adusa mantuirea in dar! Femeia a contribuit la o lucrare deosebit de importanta. Consider ca se cuvine sa fie pretuita, respectata, iubita , este fiinta cea mai gingasa!

  2. salut sunt mihai sunt membru la campania spune nu drogurilor vreau ca sa ajuti si tu daca vrei http://www.spunenudrogurilor.com este o campanie non profit lasa un comentariu daca sustii aceasta campanie sa te sustinem si noi multumesc

  3. Am stiut eu de ce i-am pus numele lu fii-mea Eva! 😛

    • ooo Waw… frumos nume, am o nepotica Eva. Numai ca atunci cand o intrebi cum se numeste spune ca : “Eva mincinoasa” :))

  4. pana si cei mai misogini oameni , au ajuns la concluzia ca femeia desi e un rau…e un rau necesar :))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: