Posted by: capshunik | November 12, 2009

Tu chiar ştii ce vrei?

E ciudat. Cum tânjim să fim iubite de acele persoane care sunt indiferente la existenţa noastră. Cum tânjim după un strop de atenţie de la nişte banale persoane. Şi asta doar pentru că dorim să fim remarcate. Să fim iubite.
Cât de bine ne simţim când ne acordă atenţie un papă-lapte cu mers de ”gangster”, pantalonii traşi pe la jumatatea fundului şi şapca pusă şmechereşte pe o parte. Şi când deschide gura să zica un ” what’s up bro’?”, eşti a lui. Sau când un al doilea James Bond vine şi se joacă de-a frântul inimilor, repede ne topim în braţele lui cu miros de tutun. Asta să ne placă nouă femeilor? Escrocii? Să ne placă de cei care cred că inima este doar un organ vital trăirii omului? Să adorăm ca bărbatul să se joace cu sentimentele şi trăirile noastre?
Ciudat că atunci când apare un bărbat care chiar ţine cu adevărat la noi şi are curajul să recunoască, îl respingem imediat pe motivul că nu e pe gusturile noastre. Prea ne suflă în borş. Ne doreşte prea mult fericirea. Prea mult se sacrifică pentru noi.
Când nu putem avea ceva, încercăm să obţinem. Când am obţinut, nu mai vrem. Când nu mai vrem, ne plângem că nu există nimeni potrivit pentru noi pe lumea asta.
Până la urmă ce vrem noi femeile? Să fim iubite sau să avem impresia că suntem iubite? Să fim fericite sau să trăim veşnic cu vaga impresie că am fi? Să zâmbim sau să plângem din toată nimica?
Daca noi nu ne înţelegem, cum ne-ar înţelege ei, săracii bărbaţi?

Advertisements

Responses

 1. OOOOO daaaa…..dar oricum chiar daca…..recunoasteti nu faceti nimic sa schimbati…dc? Pentru ca sunteti fete si va place asa cum sunteti…asta este….ne resemnam si devenimi toti niste James Bond……e mai trendy flendy asa :)))

 2. Femeile vor sa se simta iubite, sa stie ca sentimentele sunt impartasite…se intampla sa te indragostesti de cine nu trebuie cateodata dar atunci cand iti gasesti sufletul pereche, deja nu iti mai pui intrebari, stii ca e EL…si nu iti doresti decat sa nu irosesti timpul aiurea, ci sa-l petreci intr-un mod cat mai frumos alaturi de persoana iubita.

  Femeile sunt dificile, e adevarat, dar nici barbatii nu prea se chinuie sa le inteleaga si sa le ofere un sprijin atunci cand au nevoie.

 3. Ai impresia ca la barbati nu e la fel? De obicei barbatii nu spun dar traiesc si ei deceptii in dragoste si se indragostesc de cine nu trebuie ;). Eu cred ca degeaba incerci sa fi cerebral si sa-i dictezi inimii, ea tot ce vrea ea face :).

 4. eu cred ca tot cea ce trebuie sa facem fiecare..si femeia si barbatu…sa ne mulam fiecare dupa inima celuilalt…(Vreau sa am pe cineva langa mine, care sa am critice atunci cand toti ma lauda si sa ma incurajeze atunci cand toti ma cearta!)…iar femeia trebuie sai dai cate putin din orice…pentru ca tot ce este in exces strica…:*:*..

 5. As vrea sa intreb daca un baiat se poarta frumos ca un adevarat gentelmen sa iasa la cate-o ingheta impreuna, sa o duca la plimbare si s-o inteleaga intotdeauna si apoi sa vezi ca fatei tot nui place.Cum ar trebui sa ne comportam ?
  Daca eu imi deschid inima intreaga pentru tine si tu o strivesti de pamant atunci ce mai ramane?

 6. vasi ai auzit de casa nova? articolul asta merita un articol intreg ca reply.. nu ma pot limita la un comentariu 😕

 7. ohh vasi =))

 8. Complexul ,,FEMEIE” nu poate fi inteles, doar acceptat ca atare. Cu cit incerci sa o cunosti,cu atit nu vei reusi. In plus, pierzi si din propriile valente. Singura posibilitate de a avea o conviventa decenta este comprensiunea si acceptarea acestui complex.

 9. Nici eu, care sunt baiat si trecut prin multe momente d-astea… n-as fi putut s-o spun mai bine decat tine…

  Sunteti deosebite… si pe alocuri de neinteles… oricat de mult m-as stradui. Sunt fete care resping baieti care numai asta n-ar merita… dupa care accepta palme, flegme si injuraturi pe motiv ca: “il iubeeeeesc”. Atunci stai si ia-ti-o in goarna, ca proasta…

  imi scuzi limbajul dar nu cred ca ma poti contrazice 🙂 (si nici n-ai sa incerci, pentru ca esti de acord cu mine, nu?)

 10. Sa nu te apuci sa ti bati capul sa intelegi ce vrea o femeie … pentru ca nici ea macar nu stie ce vrea 🙂 cum sa ti spuna tie cea vrea 😛

 11. Ceea ce ai scris tu aici intra in contradictie cu articolul despre Fat Frumos. Pari a fi o fire tare zbuciumata cu multe sentimente contradictorii si puternice. Poate gresesc dar esti cumva in zodia rac?

  • Nu, nu sunt in zodia Rac si nici nu cred in horoscop:D Sunt o persoana cu sentimente puternice, foarte puternice:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: