Posted by: capshunik | November 25, 2009

Încredere totală

Încrederea înseamnă să reuşeşti să laşi armele deoparte alături de o anumită persoană. Să fii conştient că ai lăsat armura jos şi să nu te temi. Să te arunci cu braţele deschise într-un abis, să ţii ochii închişi şi să ai încredere că cel de jos te va prinde.
Încrederea înseamnă să-ţi oferi inima pe un platou deşi eşti conştient că oricând ea poate fi ciopârţită şi sfâşiată în mii de bucăţele. Şi totuşi… să o scoţi din piept şi să o întinzi pe tavă cu mâinile tremurânde cu posibilitatea ca aceasta să fie ultima oară când o vezi.
Încrederea? Ea înseamnă să te laşi luat de mână şi să fii traversat strada fără ca măcar să deschizi un ochi sau să-ţi tresalte inima. Ea înseamnă să priveşti adânc în ochii persoanei de lângă tine, chiar dacă eşti pe un pat de spital, conectat la mii de aparate… şi dacă acea persoană te mângâie şi îţi va spune că totul va fi bine, tu să ştii că aşa va fi pentru că ai încredere oarbă.
Încrederea… e ceva nepreţiut… e ceva ce trebuie să dai deşi ştii că aceasta va fi sfâşiată şi mâncată de lupii care stau la pândă. Încrederea… e ceva ce de acum voi oferi mai greu!

Advertisements

Responses

 1. …e un verset tare prin “Ieremia” vis a vis de incredere… ;))

 2. great article! good job! 😉

 3. cam rahatul asta l-am facut eu acum ceva vreme!

  • si ai fost dezamagit nu?:)

 4. de acum 5-6 zile, numai! 😦

  • Imi pare rau. Incetul cu incetul… iti vei reveni. Dar nu vei mai avea incredere in persoane asa cum ai avut pana acum:)

 5. si partea buna e ca imi dispare putina burta ce am prins-o de-a lungul anului trecut. sper sa slabesc putin si la fata, sa arat din nou a actor.

  si ce e fain in despresie, este ca la unele fete, chiar foarte faine, le plac depresivii. un depresiv, parca le atrge, nu stiu cum sa spun. 😀

  sa vad, poate ma impac, desi slabe sanse.

 6. paragraful 3 jos, nu mai umblam impreuna, cel putin nu acum, ca vrea sa incerce cu cel de care a devenit atras.

  depresia mea trece, mai ales ca zis ca ea simte ca vom fi candva din nou impreuna si ca nu putea suporta dragostea oarba. cica, trebuie sa ma maturizez si sa iubesc rational. mergea greu si ea a dat realtia de sase ani, pentru cam primul tip care o saluta pe strada, s-au tot salutat, au facut cunostinta, etc.

  adevarul e ca o inteleg si o iubesc, dar intr-un mod amical acum. e buna si yoga de ceva. o sa o astept catva timp, in mod constructiv, evident. si apoi, mai vedem noi.

  p.s. ce adaugare ti-am facut la articol.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: