Posted by: capshunik | December 2, 2009

Poate că… mâine….

Cum ar fi dacă am continua să trăim normal, să ne trăim viaţa aşa cum dorim… şi… deodată, să murim? Viaţa e frumoasă, o trăim, mergem înainte. Suntem tot timpul posaci şi răutăcioşi, ne certăm cu cei dragi şi ţinem ”ranchiună”. Trec săptămânile până începem să vorbim din nou cu ei, şi atunci răutăcioşi. Ţinem ascunse sentimentele noastre faţă de cineva, nu ne obosim să facem complimente şi nu spunem persoanelor dragi cât de importante sunt pentru noi. Nu zâmbim şi nu ne facem timp să admirăm natura şi frumuseţea. Nu ne facem timp să privim în ochi un copilaş inocent şi nu ne facem timp să comunicăm cu familia. Este timp nu? Poate că da, poate că nu.   Şi poate că…. mâine nu vei mai avea ocazia să faci toate acestea. Poate că…. închizi ochi şi nu mai respiri. Şi, s-a terminat!

Advertisements

Responses

  1. Si daca acest sfarsit vine ca o usurare si nu ca ceva trist? Ce ne facem atunci cand oferim tot ce avem mai drag, mult mai mult decat ne-am oferi sau am face pentru noi insine, insa, primim in schimb numai cuvinte dureroase, tristete, nu simple cuvinte care urmaresc sa raneasca, ci cuvinte sincere, prin care ni se spune ca nu suntem “visul”, ca nu corespundem “modelului imaginat, dorit”?..
    Si-atunci, gresesc eu oare, cand mintea, inima, fiinta imi sunt cuprinse de amaraciune, iar eu gandesc asa: “Cand am sa deprind bunul obicei de a nu le darui din sufletul meu oamenilor decat exact cat imi ofera?”
    Sangerez, dar nu cu trupul, traiesc, dar nu am viata, ma sting, dar cui ii pasa? vreau doar dragoste… sunt un lunatic

  2. Mai faci si greseli…n-ai cum altfel…Un sfarsit nu inseamna neaparat un inceput, dar poate insemna; din sfarsitul cuiva sau a ceva putem invata…
    sanatate…

  3. Ai dreptate.Poate nu mai ai ocazia sa faci un lucru.Si mai e o chestie.Abia dupa ce pierzi un lucru abia atunci realizezi ce-ai pierdut!

  4. “Este timp nu? Poate că da, poate că nu” – De ce ti-ar da Dumnezeu o alta zi daca tu o vei irosi?!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: