Posted by: capshunik | December 9, 2009

Adulmecând o nouă apropiere…

Simt. Ştiu că se apropie. Întreaga-mi fiinţă simte asta. Nările mele adulmecă mirosul ei. Inima începe să-mi bată tot mai tare… cum amintirile se leagă cel mai bine de simţul olfactiv încerc să-mi ţin respiraţia. Dar fără succes. În faţa ochilor mei joacă imaginile una, câte una. Devin melancolică. Nu ar trebui. Dar iarna a venit, sărbătorile se apropie. Mirosul crăciunului nu îmi dă pace. Amalgam de sentimente. Sunt diferită. Diferită de anul trecut. Ciudat cum te poţi schima cât ai clipit. Creşti sau… descreşti. Lucrurile care altă dată mi se păreau importante, acum nu mai au nici o valoare în ochii mei.  Persoanele care altă dată erau totul pentru mine, acum sunt doar nişte amintiri prăfuite. Sentimentele de iarna trecută sunt uitate într-un bagaj al debarasării. E frig. Totul e împodobit. Oamenii sunt agitaţi să cumpere cadouri. Mâncare. Cât mai multă. Îşi freacă mâinile reci pe stradă şi calcă mizeriile lumii.

Dar nu ninge. Nu simt în suflet atmosfera de săbători şi nici nu am planuri. Nu am luat cadouri, nu alerg pe stradă şi nu am persoane cu care să petrec. Tot ce fac e să aştept ninsoarea lipită de fereastra camerei mele şi privind lumea agitată.

Advertisements

Responses

  1. Si eu astept zapada ;), in rest la fel detest zilele astea de sarbatoare in care se mananca si iar se mananca, iar lumea parca a inebunit si cumpara tot si orice.

  2. imi place cum privesti viata. in general asa.. chiar am urmarit in ultima vreme ce ai scris si mi-a placut. felicitari:). intr-un fel ma simt bine cand citesc ce scrii, pt ca ma ragasesc

  3. asa gandesc si eu :-< acum …


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: