Posted by: capshunik | December 15, 2009

Puterea miraculoasă a ochilor

Probabil nici nu bănuiţi ce forţă miraculoasă au ochii. Nu degeaba se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Ei sunt printre primele lucruri care ne atrag la o persoană. Am să vă spun un secret. Ochii nu sunt numai enorm de atrăgători, dar sunt şi foarte eficienţi în limbajul non-verbal.
Nu-ţi place să fii minţit? Nici mie! Dar, când porţi o conversaţie, urmăreşte ochii celui de lângă tine. Menţine contactul vizual. Dacă în timp ce vorbeşte clipeşte mai des decât de obicei, dragul meu prieten, eşti minţit în faţă! Ochii sunt un indiciu nemăsurabil al adevărului şi a minciunii! Un om, în general clipeşte cam în jur de 7-15 ori pe minut. Când o persoană minte, aceasta începe să clipească mult mai des, de 5-10 ori mai repede! Persoana din faţa ta clipeşte mai des decât de obicei? Alarmează-te, eşti minţit!
Majoritatea oamenilor se luptă cu dorinţa de a fi apreciat. Şi.. în mod sigur cu dorinţa de a şti dacă o persoană îl agreează sau nu. Ei bine, şi de această dată ochii te scot din impas! Menţine contactul vizual cu persoana din faţa ta, cel puţin 2 minute, atenţie, fără să exagerezi. Dacă persoanei din faţa ta i se dilatează pupilele şi observ o considerabila mărire a acestora, e clar, eşti simpatizat şi persoanei respective îi face o enormă plăcere să fie în prezenţa ta. Dar, dacă observi că pupilele sunt mici sau se micşorează pe parcursul conversaţiei, watch out! nu eşti prea agreeat!
Deci, dragi cititori, căutaţi în ochii celor de lângă voi şi veţi găsi întregul Univers!

Advertisements

Responses

  1. M-am intalnit mai demult cu ea. Ma privea in ochi. Ma privea mult.. Am crezut initial ca e vorba de dominare.. Am intrebat-o ce-a vazut in ochii mei si nu mi-a raspuns.. Nu stiu ce i-a ramas din privirea mea, insa in mod sigur a observat un zambet insotit de niste pupile mult dilatate..

  2. hmmm…oare sa fie adevarat?..nu prea cred..de fapt o sa incerc si o sa vad:))
    mersi orisicum de sfaturi..imi place articolul asta;)

    • nu ai sa ramai dezamagit:P


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: