Posted by: capshunik | December 27, 2009

Cine bârfeşte pe alţii, te va bârfi şi pe tine

Cel care îţi bârfeşte pe cineva la ureche, mai târziu ghici ce va face! Te va bârfi pe tine. Aste este regula. Oamenii a căror sport naţional este bârfa, nu se vor lăsa de acest sport nici măcar pentru prietenul cel mai bun. De ce? Pentru că ei prin asta se distrează. Prin asta simt că trăiesc. Degeaba speri că se va schimba pentru tine, sau degeaba speri că dacă te faci prieten cu bârfitorul, mai târziu nu te va bârfi şi pe tine. Din contră, te va bârfi mai mult pe tine deoarece va şti mai multe despre tine.
Eu una decât să am aşa prieteni, prefer să nu am deloc. Dar tu? Ce prieteni ai? Prieteni care zi de zi îţi aduc noutăţile de prin oraş şi încă puţin înflorite? Sau prieteni cu care petreci un timp plăcut fără a bârfi pe nimeni?

Advertisements

Responses

  1. […] Maugham * 92Lucia – Craciun * Alexander – Best blogs 2009 * Alina Ilioi – Cine bârfeşte pe alţii, te va bârfi şi pe tine * Andreionut – Sandilai cu un Nikon D40 * AndreiBlog – Variate specii de maimuţoi ai […]

  2. Felicitari pentru articole! Nu am apucat sa le citesc pe toate, dar care mi s-au parut mai interesante si le-am citit mi-au placut foarte mult. Iti urez succes in cariera pe care vrei sa o urmezi si te astept cu alte articole la fel de bune. Sarbatori fericite in continuare!

  3. Nu uita ca oamenii te judeca dupa ce faci, nu dupa ce ai fi vrut sa faci. Nu conteaza daca ai inima de aur, la fel are si un ou fiert tare.

  4. Felicitari pt articole
    apropo barfa este grija pe care noi o purtam pentru cel de langa noi, daca-l barfim pe cnv, cred k ii dam o foarte mare importanta si valoare….:)

  5. Pai, tocmai asta e…nimeni nu pare sa mai constientizeze faptul ca nu ceilalti sunt importanti,ci noi insine…viata este prea scurta ca s-o dedici altor persoane ,cu care pana la urma nu ai nimic de impartit 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: