Posted by: capshunik | January 19, 2010

De ce nu ai trăi următoarea zi ca şi ultima din viaţa ta?

Dacă ai afla că mai ai de trăit o zi, cum ai trăi-o? Ce ai face? Gândeşte-te bine…ultima ta zi pe acest pământ. Ultima zi în care mai poţi respira, în care poţi zâmbi sau… plânge.
Sigur ai alerga la persoanele la care ţii cu adevărat şi le-ai spune acest lucru. Le-ai îmbrăţişa strâns şi parcă…nu le-ai mai da drumul niciodată. Toată ziua ai vrea să fii cu zâmbetul pe buze, ai dori ca lumea să te ţină minte ca pe un om fericit şi bun. Poate că ai mărturisi iubirea ta ţinută în secret atâta timp pentru o persoană. Ai îndrăzni să faci lucruri pe care altă dată poate nu le-ai face. Şi de ce să nu facem toate acestea acum? De ce să nu trăim fiecare zi din viaţa noastră ca şi ultima zi? Să facem lucruri neimaginabile şi să îndrăznim la mai mult. Eu una vreau să trăiesc şi să savurez fiecare moment pentru că, niciodată nu poţi şti…ce te aşteaptă înainte. Poate un accident, un dezastru în care să mori pe loc sau… poate că vei trăi în continuare.

Advertisements

Responses

 1. Aşa ar trebui să trăim. Să savurăm fiecare clipă. Dar putem? Viaţa noastră ar trebui să fie plină de bucurii ca să putem trăi fiecare moment la intensitate maximă. Am spus mereu că voi face ceea ce ai scris tu mai sus , dar niciodată nu am reuşit.

  Dacă aş şti că mai am doar o zi de trăit, nu ştiu ce aş face. Cu siguranţă aş regreta, mai ales pentru fata mea, că nu aş putea s-o văd crescând.

 2. Nimeni nu cred că poate duce o viaţă perfectă 🙂

 3. daca nu ar fi sesiunea….

 4. Din păcate, datoriile, stresul, poate lipsa unui loc de muncă şi alte mii de motive bine întemeiate, nu te lasă să fi dezinvolt, nu te lasă să-ţi exprimi bucuria strâns ţinută în frâu. E greu….suntem prea mici să gândim şi să ne purtăm aşa precum ai pus titlul! Cu respect!

 5. catre STAR: nu a spus nimeni de o viata perfecta, ci e vorba ca sa fi multumit cu fiecare zi din viata ta, si sa o vezi ca pe ultima, dar nu traind cu teama: vai daca azi sau maine voimuri, ci s atriesti in plina armonie cu tine, cu cei din jurul tau, cu Dumnezeu….
  alina niciodata cred eu in blogurile ei nu a vorbit despre o viata perfecta, sau despre lucruri perfecte, sau cum s afi o persoana perfecta(Alina te rog sa ma corectezi daca am dat-o in bara, dara eu asa inteleg din ceea ce scri)… viata trebuie traiata asa cum este ea, daca ai sti cat de importanata este viata pentru o persoana care are cancer, si stie ca il are… cunosc o astfel de persoana, se agata de orice lucru sa relationeze, sa aiba prieteni, sa se bucure de meseria pe care o are, pentru colegii lui de munca…
  concluzia este: GASESTE IN TOTO CEEA CE FACI, UN PRILEJ DE MULTUMIRE SI BUCURIE!!!!! nu tot yimpul poate reusesti, dar nu este imposibil de incercat! eu sunt inca in acest exercitiu… in partea de inceput…cand este cel ami greu…tot inceputul este greu sa auzim numai de bine

 6. indiferent de ce as face intr-o astfel de zi doua lucruri sigur le-as face… sa simt rasaritul soarelui la inceput de zi si desigur apusul acestuia!

 7. @Mimi: Nu era vorba de teama, ci despre faptul ca la un moment dat, se gaseste cate un lucru sa-ti mai strice buna dispozitie, indiferent de vointa ta asupra modului de a trai … stiu ce ai vrut sa spui (intr-adevar, putin pesimist dar realist).

 8. A trai ca si cum ar fi ultima zi pe pamant mi se pare minunat. si cu siguranta mas duce la …. si ia-s spune cat il iubesc, dar nestiind dak ii ultima zi nu pot pt ca poate reactioneaza urat si nu as putea trai cu ideea asta, deiviez de la subiect scuze:D. da oricum ar fi ffff bine, si putem incerca sa zambim in fiecare zi la oricine si la o presoana necunoscuta sau uneia pe care nu o placem. va pup dulce:*


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: