Posted by: capshunik | January 21, 2010

Nu te mai zbate

Nu te mai preocupa atât să planifici fiecare moment al vieţii tale! Amintirile nu ţi le faci sau ţi le alegi, ci pur şi simplu se întâmplă. Nu poţi obliga o persoană să te iubească dacă nu doreşte. Nu poţi să fii fericit cu adevărat când inima îţi plânge. Nu poţi avea casa pe care ţi-o doreşti, maşina, persoana iubită şi nici chiar amintirile pe care le vrei. Nu te zbate să fie totul aşa cum vrei tu.Tot ce poţi face e să stai în jurul persoanelor care te apreciază cu adevărat şi care te fac să te simţi bine. Să laşi amintirile şi întâmplările să decurgă de la sine şi poate… cine ştie… când vei răsfoi albumul amintirilor tale, acolo vei da peste nişte fotografii nemaiîntâlnite! Fotografiile care… ţi-au mângâiat inima şi ţi-au făcut viaţa mai frumoasă!

Advertisements

Responses

  1. astfel de lucruri simple ne fac viata mai frumoasa … imi amintesc cum zilele trecute vorbeam cu o amica care ajunsa la o anumita varsta a realizat ca tot ce s-a zbatut ea o viata intrega: casa, masa, bani, servici sunt degeaba daca nu ai acel ceva pe care putini dintre noi mai ajung sa il simta cu adevarat!
    Si trece timpul si te zbati sa ai toate acestea si uiti ce este cu adevarat important , ceea ce te face pe tine cu adevarat fericit si daca nu realizezi asta risti sa te trezesti intr-o zi avant tot ma mlte intrebari si regrete.

  2. CELE MAI FRUMOASE CLIPE ÎS CELE NEPREGĂTITE… CÂTĂ DREPTATE AI… AM TRĂIT CEVA ASEMĂNĂTOR RECENT. FAINE AMINTIRI… 🙂

  3. Incerc sa nu ma mai preocup atat sa imi satisfac fiecare moft…. desi mi-as dori atatea!!!! In primul rand mi-as dori o masina dar acest lucru nu se poate indeplini prea curand si asta este o problema pentru mine. As mai avea si o alte problema … asta cred ca ar trebui sa fie prioritara…. sa imi gasesc un nou job!!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: