Posted by: capshunik | January 23, 2010

Un ocean de fricoşi

Ne simţim ameninţaţi. Ne simţim ameninţaţi să iubim o persoană mai puternică decât noi. Ne simţim ameninţaţi de vecin, de cel care stă lângă noi şi de orice lucru care ar putea însemna o provocare. De fapt… ne simţim atât de ameninţaţi, încât bărbaţii au ajuns fricoşi. Se tem să iubească o femeie independentă, deşteaptă,frumoasă şi cu aşteptări mari. Se tem atât de tare, încât preferă să o umilească decât să o iubească.
Ne simţim atât de ameninţaţi, încât femeile nu mai îndrăznesc să iubească bărbaţii adevăraţi. Bărbaţii care mai iau câte o carte în mână, bărbaţii culţi, bărbaţii care doresc multe de la viaţă. Preferăm să ironizăm astfel de bărbaţi şi să ne uităm după cel cu zece mii de şuviţe în păr.
Există un ocean de fricoşi. Un ocean în care se găsesc oamenii care se tem să mai lupte, care au încetat să mai lupte. Ce am putea alege dintr-un astfel de ocean? Pe cealaltă parte, mai există acel lac, care e cu oamenii care îndrăznesc să lupte, să-şi dea viaţa pentru o cauză şi care nu se tem de provocări. Dar mai sunt puţini astfel de oameni. Foarte puţini.

imagine preluată de pe: http://ciprianborsan.files.wordpress.com

Advertisements

Responses

  1. subscriu… dar sa vezi cazul in care amandoi sunt asa…:))

  2. […] Ilioi – Un ocean de fricosi […]

  3. […] This post was mentioned on Twitter by Benny, Lala. Lala said: sunt foarte de acord 😀 RT @bennyme Un ocean de fricoşi https://capshunik.wordpress.com/2010/01/23/un-ocean-de-fricosi/ […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: