Posted by: capshunik | February 8, 2010

Scuzele trebuiesc arse, nu înrămate!

Până nu eşti gata să accepţi responsabilitatea pentru viaţa ta, nu vei merge nicăieri. Când un învingător face o greşeală, spune: “eu sunt de vină!” dar când un laş greşeşte, el spune: “nu este vina mea!” În ce grup te încadrezi?

Nu te scuza că ai o slubă bună de nimic, că nu faci câţi bani vrei tu, că nu eşti îndeajuns de fericit, că nu ai ce casă vrei tu, ce maşină vrei tu şi că lucrurile nu ies cum vrei tu. Nu ai scuze pentru aşa ceva! Nu ai scuze pentru că te comporţi ca un ticălos când ai putea să fii elegant. Nu ai scuze că eşti o bârfitoare, când ai putea foarte bine să fii o bună confidentă! Nu ai scuze pentru faptul că ai făcut unele greşeli. Sunt ale tale. Ia-le!

Nimeni nu e vinovat că tu eşti un papă-lapte sau că practici prostituţia! Nimeni nu e vinovat că ai ales să fii criminal. De la începutul începuturilor, Adam a dat vina pe Eva. Nu şi-a asumat responasibilitatea! Cumva l-a obligat să muşte din măr?

Pe tine cine te-a împins să te apuci de băut, să te apuci de fumat sau să pierzi timpul aiurea???? CINE?? Cine te-a împins să ai zeci de relaţii ca apoi să ieşi cu inima zdrobită din ele şi să cauţi dragostea perfectă? CE să-i oferi?? O inimă ciopârţită?

M-am săturat de persoanele care pozează în victimă! Tot timpul s-au certat din cauza persoanei de lângă ei, tot timpul de vină e altcineva pentru eşecul din viaţa lor. Sunt triste şi tot timpul se plâng. ”X mi-a zis aşa, a trebuit să mă răzbun!”

Scuzele trebuiesc ARSE oameni buni, nu înrămate să ţi le vadă fiecare cetăţean în parte!

Advertisements

Responses

  1. Sunt oameni care chiar incearca totul dar nu reusesc nimic. Sunt oameni care spera dar o fac degeaba. Sunt oameni care ajung victime dar din cauza ca incearca, nu pentru ca renunta.

    Intr-adevar, greselile trebuiesc asumate si indreptate.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: