Posted by: capshunik | February 21, 2010

Când nu mai ai nimic…

Simţi o durere în piept. E ca o presiune interioară care te spulberă şi speri ca oasele să nu ţi se fărâme din cauza asta. Ăsta e sentimentul care se numeşte dezamăgire. Eşti rănit. Şi în orice caz, urmează să simţi că inima ţi se va strânge. Când prietena ta cea mai bună te-a trădat şi aţi rupt o relaţie de 10 ani, când ea te-a lovit cel mai puternic ştiindu-ţi punctele slabe, atunci, când o vezi lângă tine, nu poţi simţi decât ură. Nu suporţi nici o atingere din partea ei, nu suporţi să-i auzi vocea şi cu atât mai mult nu poţi suporta prezenţa ei. Ea te-a rănit. O urăşti pentru că i-ai dăruit inima şi încrederea ta şi ea le-a aruncat.
Sau când ai avut o căsnicie de 10 ani, aveţi copii şi îl găseşti în pat cu alta, ce altceva mai poţi face decât să vezi negru în faţa ochilor, inima să ţi se fărâme în mii de bucăţele şi să urăşti? Din toată inima. Lui i-ai dat visele tale, primul sărut, prima iubire şi el… le-a aruncat pentru alta. Ţi-a distrus viaţa, ţi-a năruit visele şi te-a călcat în picioare. Şi-a lăsat o amprentă asupra ta. O amprentă adâncă şi dureroasă.
Sunt oameni care te lovesc şi apoi te părăsesc. Dacă eşti pierdută, tot pierdută rămâi, iar asta înseamnă că vrei să te ţină cineva de mână şi nu există nimeni lângă tine care s-o facă. Pierdută înseamnă că eşti singură, chiar dacă în jurul tău este plin de lume. Şi ce altceva mai poţi face când ai rămas singură? Să urăşti până când eşti istovită… şi să ierţi. Pentru că niciodată nu vei obţine pacea şi liniştea interioară decât atunci când ai învăţat să arunci sentimentele rele. Să ierţi. E greu… dureros, dar cel mai vindecător lucru de care are inima ta nevoie.
Să ierţi înseamnă să te ridici mai presus decât cei care te-au insultat. Şi singura care te scoate din orice impas ….e dragostea. Şi… să nu mai urăşti.

imagine preluată de pe: http://www.deviantart.com

Advertisements

Responses

 1. cat de adevarat:|
  ma bucur foarte mult pentru ce ai scris..si chiar imi place.
  Domnul sa te binecuvinteze!

  http://viatainlumina.blogspot.com/

 2. Mi-a placut mult articolul tau … si eu am fost dezamagita,am iertat si am mers inainte cu fruntea sus 🙂

 3. foarte adevarat 😦
  imi place cum vezi lucrurile si ca multi ar putea invata din ceea ce scri tu 😉
  :*

 4. In viata sunt oameni care pleaca…oameni care vor sa plece, oameni care nu vor sa plece si oameni care nu pot sa plece….din ultima categorie…..iti doresc cati mai multi…..

  Capshu mami…..stiu pe cineva care nu va pleca niciodata….

  Domnul Isus…va ramane alaturi de tine.

 5. Frumos…foarte frumos…îmi place blogul, îmi plac articolele. Din nefericire încă nu am reuşit să le citesc pe toate, dar voi reveni…promit.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: