Posted by: capshunik | March 3, 2010

Emoţie de primăvară

Am deschis ochii. Se îngâna ziua cu noaptea şi lumina care pătrundea pe fereastră era romantică. Am zâmbit. Miros de flori proaspete îmi inunda camera. Prin mintea mea au trecut repede clipele de aseară. Mi-am amintit cum am stat pe braţele Lui şi am povestit până am adormit. După ce am adormit, a rămas lângă mine şi mi-a vegheat somnul dulce. Am mai zâmbit o dată în amintirea serii trecute.
Mă ridic din pat şi merg spre fereastră. Sute de flori stăteau în grădina casei mele. Ce minunat! Când a avut timp să-mi aducă toate aceste flori? Şi erau…doar pentru mine. Inima începe să-mi bată tot mai puternic. Sângele îmi năvăleşte în obraji ca la o adolescentă îndrăgostită! Mă îndepărtez de la fereastră. Pe birou, zăresc o scrisoare. Alerg spre ea cu nerăbdare şi o deschid cu sufletul la gură. În ea, este scris: ”Pentru că ai preţ în ochii Mei, pentru că eşti preţuită şi te iubesc…” Waw, ochii mi se umplu de lacrimi. Nu mai pot termina de citit. Ce minunat! Dar, stai! Ce pachetul acela de lângă scrisoare? Deschis nerăbdătoare cutia şi înăuntru găsesc un lucru la care visez de ani întregi. Cine mai are un iubit aşa ca mine, să-şi amintească ce I-am spus că îmi doresc în urmă cu luni, poate chiar cu ani în urmă?
Inima îmi tresaltă de emoţie. Cum oare poate ca El, care e atât de minunat, care e atât de frumos că nu-L poţi privi şi e atât de bogat că ar putea cumpăra lumea întreagă, să mă aleagă pe mine dintre mii şi mii? Este de neînţeles! Şi totuşi… aud vocea Lui suavă cântându-mi: ”Te-am ales dintre mii şi mii de mii. Glasuri multe m-au strigat, mâini întinse m-au chemat dar… din toate ne-nţeles… te-am ales!” Cu ochii în lacrimi de fericire îmi îndrept paşii către lumea de afară şi încet, încet….simt cum El mă ia de mână! Atunci, cu un zâmbet în colţul gurii, cu ochii strălucind de emoţie, păşesc hotărată şi fermă! Sunt…cea mai iubită dintre pământeni!

imagine preluată de pe: http://www.deviantart.com

Advertisements

Responses

  1. ce stare frumoasă mi-ai dat… mă bucur mult pentru tine

    • multumesc….:) La multi ani draguto!

  2. […] simte emoţia primăverii. Şi eu o aşteptam de mult dar din păcate soarele ne-a părăsit prea repede. Ninsoarea şi-a […]

  3. “Cum oare poate ca El, care e atât de minunat, care e atât de frumos că nu-L poţi privi şi e atât de bogat că ar putea cumpăra lumea întreagă, să mă aleagă pe mine dintre mii şi mii?” Fara nici o suparare,suna penibil aceasta fraza facand aluzia la cat de bogat e si nu numai…Te citesc de ceva vreme,ai o varsta frageda si-o mentalitate ce face diferenta,dar vezi tu,fara sa vrei aceste “ganduri ascunse” se tin pentru tine si totul pentru imagine,stii tu…Ia ca atare ce-am spus si nu altfel! Zile la fel de minunate!

    • 🙂 In aceasta postare nu e vorba despre un El=iubit, e vorba despre un El=Dumnezeu daca nu ai priceput:) Si Dumnezeu e bogat pentru ca detine lumea intreaga. Alte nelamuriri?

  4. Ma gandeam ca poate fi si posibilitatea asta,pentru ca ai folosit litere mari si voiam sa ma iau de tine si pentru asta,ma gandeam ca ai ajuns la astfel de cuvinte mari si sincer,nu te regaseam in articol. Sunt curios cate persoane au dedus asta,probabil cei c-un Dumnezeu al bisericii si nu al filozofilor. Ma dezamagise acel articol.Daca erai din Bucuresti,tindeam sa te cunosc,de altfel doar o sa te citesc. O zi buna!

  5. […] simte emoţia primăverii. Şi eu o aşteptam de mult dar din păcate soarele ne-a părăsit prea repede. Ninsoarea şi-a […]

  6. Alina… felicitari pentru articol! Atinge ce trebuie sa atinga! Te voi adauga la mine la blogroll. Bless u!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: