Posted by: capshunik | March 24, 2010

De ce bărbaţii se uită la meci şi femeile se uită în oglindă?

”Nu-i aşa, doamnelor, că aproape în fiecare zi vă supăraţi pentru că partenerul dumneavoastră, care pare să nu aibă altă treabă decât să privească la televizor în timpul liber, nu vă răspunde la întrebări?
Nu-i aşa, domnilor, că aproape zilnic sunteţi agasaţi de pălăvrăgeala ”fără sens” a partenerei dumneavoastră?”
Cu aceste două întrebări începe cartea. Adevărul este că titlul m-a atras de la început. Şi nu am rămas dezamăgită. DELOC! Am aflat multe răspunsuri la întrebări.
De exemplu, ştiaţi că femeile au 22.000 de cuvinte de rostit pe zi, pe când bărbaţii doar 7.000? Nici măcar jumătate de cuvinte din cate avem noi dragi doamne!!!
Un bărbat vede mai bine, de asta şi este foarte mult atras de ceea ce vede! Pe când noi, femeile, auzim mai bine, de aceea ne place să ni se rostească vorbe dulci la ureche! Femeile se pricep mai bine la părţile artistice, pe când bărbaţii la logică, matematică, fizică, chimie. Dacă aţi observat, cele mai multe persoane din cadrul unui învăţământ care predau limbile străine sunt… femeile!!!
Bărbaţii au simţul orientării mai bun, pe când femeile….fac mai greu o parcare laterala cu spatele. Ups!
Când aveţi de-a face cu o femeie supărată, nu-i oferiţi soluţii şi nici nu-i negaţi sentimentele- arătaţi-i doar că o ascultaţi cu atenţie!
Pentru a-şi demonstra iubirea faţă de ea, el a escaladat cel mai înalt munte, a înotat în cel mai adânc ocean şi a traversat deşertul cel mai cumplit. Numai că ea l-a părăsit- pentru că el nu era niciodată acasă!
Asta dragi bărbaţi înseamnă că, uneori cu femeile poate fi mai uşor decât credeţi! Dragi femei, nu criticaţi bărbatul, ci fiţi mereu alături de el!

Advertisements

Responses

 1. Imi place articolul tau despre aceasta carte si imi mai place ca iei apararea ambelor sexe.
  Nu credeam ca femeile vorbesc chiar atat de mult dar cel mai probabil este ca barbatii sunt buni ascultatori de aia vorbim atat de mult si ne dam cu parerea!
  Cred ca voi cauta si eu aceasta carte sa o citesc pentru ca spune niste lucruri interesante!

  • Da, e geniala cartea! Hm…noi acuzam barbatii ca sunt misogini, dar nimeni nu spune de noi ca suntem prea de tot cand atat ii acuzam pe ei si ne ridicam in slavi pe noi:) Cel mai bine ar fi sa avem o doza de realism pur

 2. dar am vazut si barbati care vorbesc peste 30000 de cuvinte pe zi … ;))

  • hm..poate ca si-au rostit toate cele 7.000 de cuvinte in prezenta ta:)) Sau… poate ca au un creier efeminizat:D

 3. adevarul este undeva pe la mijloc 😀 important este sa nu generalizm noi si pur si simplu sa nu ne lasam dusi de valul extremelor, cu bune sau rele tocmai de asta nu putem trai unii fara ceilalti 😉

 4. buna Alina,

  as dori sa facem link exchange,
  daca doresti …

  o zi buna

  • sigur. Facem:)

   • mulțumesc.
    toate cele bune îți doresc

 5. In ajutorul femeilor, Ford a inventat un sistem care parcheaza automat lateral masina. Tu va trebui doar sa pui in R(marsalier).

  PS: Tot trebuie sa mai apesi si frana

 6. tot timpul mi s au parut interesante discutiile pe tema aceasta , relatia barbat-femeie, insa ce ma dispera este ca au aparut o serie de carti pe aceasta tema, care pur si simplu profita de neputinta unora-sau a celor mai multi, de a lega o relatie si astefel lanseaza tot felul de teme cu priza la marele public, doar pentru a si vinde produsul.
  Totul e muuult mai simplu decat se pare,si nu trebuie tomuri intregi de manuscrise si carti pentru a descrie caracterul barbatului,sau al femeii iar apoi sa dai solutii cum sa l tii langa tine sau vice-versa.Insa fiind ca traim intr o era de desocializarii, astfel de carti se vand si se vor vinde foarte bine.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: