Posted by: capshunik | May 17, 2010

Nu-ţi îngropa talentul!

Ai voce frumoasă dar nu îndrăzneşti să o valorifici? Ştii să scrii extraordinar dar nu vrei să împarţi cu nimeni acest talent? Eşti un orator excelent? Ai talent la pictură? Eşti bun în a asculta pe alţii? Te pricepi să reciţi poezii? Sau poate că… ştii extraordinar să încurajezi pe alţii. Dumnezeu ţi-a dat cu un scop acest talent. Dumnezeu cu un scop investeşte în tine. Dar dacă tu… nu îndrăzneşti să ieşi la lumină, dacă tu nu vrei sau nu ai timp să valorifici acest talent al tău… gândeşte-te că în primul rând ţie îţi faci rău, iar în al doilea rând le faci rău celor de lângă tine. De ce? Pentru că poate prin talentul tău alţii sunt ridicaţi din depresie, poate prin talentul tău deschizi ochii altora. Poate că prin talentul tău salvezi viaţa cuiva.
Tu te-ai întrebat câţi alţi oameni şi-ar dori ceea ce ai tu? Te-ai întrebat vreodată cât de special este lucrul pe care ştii tu să-l faci? De ce nu-l valorifici? Ştiu, e greu. Ai nevoie de încurajare. Dar… nu te poţi simţi mai fericit decât atunci când îndrăzneşti să faci ceva după care tânjeşti de mult. Îndrăzneşte să asculţi glasul inimii tale! Nimic nu e mai purificator, nimic nu e mai minunat, mai vindecător, mai extraordinar decât să îndrăzneşti să faci şi să arăţi lumii ceea ce tu ştii mai bine.
Caută bine în adâncul tău, uită-te bine… sunt convinsă că ştii să faci un lucru deosebit. Sunt convinsă că ai un talent special. Tu ai un vis. Ai un talent. Ai un dar pe care l-ai primit şi cândva…va trebui să spui ce-ai făcut cu acest dar minunat pe care poate alţii, şi l-au dorit dintotdeauna!!

imagine preluată de pe: http://www.deviantart.com

Advertisements

Responses

  1. Foarte adevarat, ceea ce ai scris. FII BINECUVANTATA!

  2. Cred ca vrei sa citesti articolul intitulat “De ce acest blog?!!!”:)))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: