Posted by: capshunik | June 22, 2010

Tu eşti om.

Tu ai văzut ce minunat eşti? Cum nimeni nu mai zâmbeşte ca tine? Cum nimeni nu ştie să privească aşa ca şi tine? Ai observat ce ochi mirifici ai? Doar spune-mi….te-ai uitat în oglindă? Te-ai minunat de făptura pe care ai văzut-o acolo? Nimeni, dar nimeni nu mai e ca tine pe lumea aceasta! TU, eşti unic! Unic şi special. Ai un mod special de a privi lucrurile. Ai un mod special de a gândi. Ai în tine talente pe care încă nu le-ai descoperit! Tu… tu eşti tot ceea ce altcineva şi-ar putea dori. Deţii o putere. Deţii un secret. Deţii nemurirea.
NIMENI nu vede cerul exact aşa cum îl vezi tu. Ce ştii tu…nimeni nu mai poate ştii. Ce trăieşti tu, nimeni nu mai poate trăi. Eşti atât de important pentru omenire şi ai un mod atât de plăcut de a nu arăta asta! În mâna ta sunt toate animalele, vietăţile şi natura întreagă. Tu stăpâneşti peste tot!
Mâinile tale sunt extraordinare. Create pentru a face numai bine. Picioarele tale sunt cele mai graţioase picioare care s-au întâlnit până în prezent. Sunt făcute pentru a merge spre bine. Mintea ta….ei bine, mintea ta deţine secretul cel mai important din Univers. Tu ai totul. TU eşti atât de special! Şi ştii ce e ciudat? Că nu realizezi asta. Nu realizezi că nimeni nu are ochi ca ai tăi, zâmbet ca al tău, chip ca al tău. Nu realizezi că despre TINE vorbesc. Da, despre tine…cel care stai în faţa calculatorului şi citeşti aceasta întrebându-te despre cine e vorba. TU, tu dragul meu….eşti OM! Cel mai minunat! Aşa că….începe să te comporţi ca atare. Nu îţi mai bate joc de tine şi de Cel ce te-a creat! Comportă-te ca un OM. Ca CEL mai important din Univers! TU, eşti perfecţiunea!

imagine preluată de pe: http://www.deviantart.com

Advertisements

Responses

 1. waw….ALINA ai scris tu????ce frumos!!! esti o continua surpriza..!!!e chiar fain ..fain …super

 2. ma uimesti, ai un dar deosebit!
  succes in continuare.

 3. Suntem o perfectiune viitoare… 😉 Suntem perfecti prin potenta… nu prin act 😉

  • Da… in concluzie tot perfecti suntem nu?:)Nu perfecti in sine, ci perfecti in Dumnezeu

   • In Dumnezeu? sincer nu as spune asta… noi suntem foarte departe de El, de perfectiunea Lui. Daca, insa vorbesti despre noi ca fiind creaturi ale Lui… El face doar lucruri perfecte asa ca… nu imi ramane decat sa imi plec capul 😉

   • hehe stiam eu ca esti baiat destept si intelegi pana la urma ceea ce am vrut sa spun:) Exact, El nu poate face nimic imperfect:)

 4. Îmi place felul în care scrii :). Îmi fac un abonament la blogul tău și ai un loc rezervat în blogroll dacă accepți invitația 🙂
  Băiatu cu free HUGS >:D<

  • Multumesc mult. Desigur, te voi adauga si eu in blogroll:)

 5. @capshunik si eu stiu ca esti foarte inteligenta… mai ai oleaca si ma intreci 😛 :))

  • Prin complimentul acesta te-ai laudat pe tine:)) Stii nu?:D HEHE

   • Da? nu stiam 😛


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: