Posted by: capshunik | July 5, 2010

De ce mint bărbaţii? Dar femeile?

De multe ori probabil v-aţi întrebat şi voi aceasta. De ce bărbaţii mint? De nevoie? Din plăcere? Dar femeile? Au motive întemeiate?
1. Bărbaţii mint pentru că nu au curajul să spună adevărul. Femeile mint pentru că vor să îndulcească adevărul.
2. Bărbaţii mint pentru că nu au curajul să fie ei însişi. Femeile mint pentru că sunt făţarnice.
3. Bărbaţii mint pentru ca să facă mai multe cuceriri. Femeile mint când vor să rămână cucerirea unuia singur.
4. Bărbaţii mint pentru că vor să înşele. Femeile mint pentru că vor să afle cu cine sunt înşelate.
5. Bărbaţii mint pentru că nu vor să intre în detalii. Femeile mint pentru că vor cât mai multe detalii.
6. Bărbaţii mint pentru că li se pare mai uşor aşa. Femeile mint pentru că vor să descopere minciuna.
7. Bărbaţii mint pentru că se simt ameninţaţi. Femeile mint pentru că vor să pară ameninţătoare.
8. Bărbaţii mint ca să nu vorbească mult. Femeile mint ca să fie nevoite să vorbească non-stop.
9. Bărbaţii mint pentru că nu vor să pară sentimentali. Femeile mint pentru că vor să pară cât mai fragile.
10. Bărbaţii mint pentru că sunt fustangii. Femeile mint pentru că sunt scorpii.

imagine preluată de pe: http://www.deviantart.com

Advertisements

Responses

 1. true 🙂

 2. Ai putea sa fi putin mai misogina?

 3. […] adevărul. 2. Bărbaţii mint pentru că nu au curajul să fie ei însişi. Femeile mint […] Ultimele articole despre 1 Posted in NEWS Tags: bărbaţii, Femeile, MINT « R-109M 1950 – 1973 (Aparate […]

 4. Si unii si altii mint de obicei,pentru ca n-au incredere in ei si vor sa para altceva,decat ceea ce sunt.

 5. cred ca suntem mai complecsi decat 10 reguli dupa care mintim. sau poate faptul ca ma regasesc printre motivele barbatilor ma caracterizeaza ca masculina. poate.

 6. Ar mai fi o varianta. Pentru ca vor sa exerseze in vederea celei mai mari minciuni a vietii lor. 😉

 7. ” Bărbaţii mint pentru că vor să înşele. Femeile mint pentru că vor să afle cu cine sunt înşelate.”

  din pacate si femeile mint pentru ca vor sa insele

 8. Prea multe clisee in afirmatiile de mai sus…

 9. Capsunika…..ai cam dat-o in bara cu articolul asta. Imi pare rau sa te anunt…..dar unele reguli de aici sunt total pe langa. Iti pot enumera o multime de femei care mint pentru ca vor sa insele…..asa cum iti pot enumera o multime de barbati care mint pentru ca vor sa descopere minciuna femeilor…..asa ca cel mai corect ar fi sa pui toate astea intr-o singura categorie….de ce mint oamenii?

  • Le pun cum vreau eu si unde vreau eu. Eu vorbesc aici generalitati, nu exceptii;) Daca am dat-o in bara, foarte bine. Data viitoare am sa dau gol

   • Sunt convins ca data viitoare o sa dai gol….nu ar fi prima data…si ceea ce iti ziceam eu…nu sunt exceptii ci sunt multe generalitati. Degeaba te enervezi:D

 10. […] Ada, Suzy, Chocolate Gun, CrissDinu, Căpșunik, Funnky Smile, Un nou sens, Vlady plus celor care mă cunosc : Ale, Anda, Deny, Găbița, Jhonny, […]

 11. Eu cred ca multi oameni nu si-au dat seama de cateva lucruri esentiale vietii,printre altele cum ar fi: un film tine 2 ore, si o viata zeci de ani; multi oameni prefera sa creada in aceasta placuta durere “Fericirea e ceva care nu se atinge niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.” – ei sunt sadomasochistii propriilor inimi, sunt drogati si dependenti de emotia durerii din dragoste. Se simt importanti prin faptul ca sunt diferiti, dar ei sunt diferiti doar pentru ca au un complex de inferioritate care chiar si atunci cand celalalt are dreptate ei vor doar sa fie altfel. Gresind toata viata si lasand sa treaca toata fericirea pe langa ei. Cred ca trebuie sa iubesti toate persoanele din lumea asta, chiar daca nu le cunosti sau placi pentru ca a le iubi si respecta si creaturi ale divinitatii inseamna altceva.. decat imbratisari, saruturi, si sex. Inseamna a trai empatic, a nu fi ingnorant, a gandi sincer si a actiona curajos.

 12. Barbatii mint pentru ca pot, si sa nu jigneasca femeile 😀

 13. iarasi faci deosebiri uriase intre barbati si femei… si tu, fiind fata, mi se pare normal sa pui fetele intr-o lumina mult mai buna 😛
  Multi baieti au vrut sa mai vorbeasca, cu alti prieteni, atunci cand au avut probleme cu iubitele (acestea fiind mai indiferente sau chiar respingatoare, si mintind foarte des)… iar eu, i-am ascultat. Aproape la toti, cauza minciunilor iubitei a fost alt baiat mai “interesant” decat actualul iubit.
  In cazul asta, daca am schimba barbatii cu femeile din cele 10 afirmatii ale articolului, ar fi mult mai adevarat.
  Probabil si unele prietene ale tale au avut asemenea probleme, iar tu le-ai scultat… si atunci pentru acele prietene ar fi adevarat ce ai scris.
  Insa, la modul general, cele 10 motive ale barbatilor si femeilor care le-ai enumerat nu sunt adevarate. Inlocuieste “barbatii” si “femeile” cu “oamenii”, si vei gasi 20 de motive generale si adevarate, ale oamenilor, pentru care mint.

 14. mai tot timpul incercam sa gasim anumite definitii la tot felul de intrebari care de cele mai multe ori nu isi au rostul si uitam esentialul si anume sa traim asa cum putem si stim mai bine.
  Defapt cautam scuze sau motive si acestea chiar nu au o importanta asa semnificativa pentru ca cei care au spus astfel de citate nu au facut altceva decat sa spuna ceea ce au simtit ei sau cum ar defini ei aceste”enigme” ale umanitatii.
  Trebuie sa incercam sa luam viata asa cum este si nu sa sa o complicam cu tot felul de intrebari existentiale la care chiar daca am avea raspunsuri tot nu ar mai avea un farmec.
  Cel mai bine este sa incerci sa traiesti viata ta nu a altora. 😉 Iar daca vrei sa descoperi cu adevarat ceva cel mai bine este sa te descoperi pe tine ca persoana! 😉

  • Şi totuşi…omul are întrebări:p

 15. Ambele sexe mint din aceleasi motive. Poate ca femeile mint mai mult dar asta din cauza ca sunt mai plastice.

 16. Citind mai atent commenturile de aici mi-am dat seama că pe mine chiar mă amuză băieţii care se vaită că au suferit din dragoste şi că nenorocita dracului a îndrăznit să le facă ceva. V-a rănit orgoliul mă, nu sentimentele. Voi nu suferiţi din dragoste, voi suferiţi din mândrie. Nenorocita, pe care, personal, o ador, indiferent cine ar fi ea, v-a umilit, v-a pus coarne, v-a acceptat cadourile şi a rămas în continuare cu picioarele încrucişate 😀 ah..şi nu este misogină deloc Alina,da’ deloc !
  Foarte tare ..continui să zic bravo :*

  • am uitat sa pun ghilimele 😀 asta parafrazand pe cineva:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: