Posted by: capshunik | July 29, 2010

Femeia tunată

O putem recunoaşte uşor datorită numeroaselor operaţii estetice prin care a trecut. Nasul mic datorită unei faimoase rinocorecţii, mărirea sau remodelarea buzelor, micşorarea sau mărirea sânilor, botox, lifting facial, extensii de păr ieftine sau scumpe (fiecare după buget), unghii lungi în gel, lentile de contact care de care mai colorate, fie că este sau nu nevoie, absorbţia grăsimii, fese implantate, etc. În ziua de azi doctorul estetician este pentru femei în mod special ca şi un fel de zeu primordial. Dacă din întâmplare sunt puţin mai albe ca şi nuanţă, fug la un bronz artificial. Nu contează că acesta uneori iese galben şi plin de pete. De, fiecare cât îşi permite!
Dacă nu le place mărimea sânilor sau cum se poziţionează aceştia, îi scapă din lesă şi fug din nou către faimosul bisturiu. Dacă buzele sunt prea subţiri sau prea groase şi le transformă, chipurile, zâmbetul într-un rânjet, îşi iau inima între buze şi aleargă la cabinet.
Am ajuns ca în zilele de astăzi să ne temem să mai umblăm cu obiecte ascuţite pe lângă frumoasele doamne, ca din întâmplare să nu le înţepăm şi să se dezumfle! Nu mai există frumuseţe naturală, nu mai există un etalon original, nu mai există frumuseţe doar pentru că aşa i-a fost dat!! NU!!!
Dacă în trecut operaţiile estetice erau o barcă de salvare şi o fărâmă de speranţă pentru oamenii desfiguraţi sau cu probleme serioase de înfăţişare, în zilele de astăzi acestea au devenit esenţialul pentru femeile deja frumoase, care doresc să fie şi mai frumoase! Întrebarea este: doamnelor, investiţi enorm de mult în frumuseţea fizică, dar nu aţi observat că în interior sunteţi putrezite?

Advertisements

Responses

 1. […] Femeia tunată Thu Jul 29, 2010 13:10 pm O putem recunoaşte uşor datorită numeroaselor operaţii estetice prin care a trecut. Nasul mic datorită unei faimoase rinocorecţii, mărirea sau remodelarea buzelor, micşorarea sau mărirea sânilor, botox, lifting facial, extensii de păr ieftine sau scumpe (fiecare după buget), unghii lungi în gel, lentile de contact care de care mai colorate, fie că este sau nu […] […]

 2. Suna absolut macabru ultima fraza.
  Oricum…se pare ca in showbiz nu ai cum sa reusesti altfel…sau poti dar cu altfel de sacrificii.

  • Am dezvaluit o realitate dureroasa:)

 3. Saracele femei bogate… cat chin pe capul lor. Multumirea de sine e o mai mare comoara.

 4. toata apreciera mea pt acest articol, ai spus multor lucruri pe nume si nu voi repeta. trist este ca si din fiicele Imparatului alearga la asa ceva si impreuna cu cele ale filistenilor calca dreptul de autor al Creatorului. nimeni, absolut nimeni, nu are cum sa asorteze mai bine ca El culorile,nuantele, marimile.
  cele bune si vesnice, peti.

 5. Probabil ne emrge prea bine,
  si de aici toate pronirile acestea inspre
  super-frumusete.Si in trecut
  in cetatile cele mai bogate erau cele mai
  groaznice pacate si orgii…puterea banului
  inlocuieste foarte usor frica de El!!

 6. Ami plac romanii la nebunie,serios,mincinosi nu vor da sunt,rai nu vor da sunt,practic orice unui roman nu-i place chiar aia al reprezinta si in viata mea au fost destule exemple,cea mai cea e judecata,ne credem mai buni judecandu-i pe altii,asa faci tu aici in in alte postari si mai mare e pacatul ca nici nu-ti dai seama,eu acum fac la fel dar rescunosc,pari a fi sfanta ori te crezi sfanta dar nu esti,sincer mai bine ti-ai inchide blogul ……pt ca tot degeaba.

  • Invata sa scrii corect gramatical si pune mana si citeste o carte!

 7. Buna… iti scriu acest mesaj pentru ca am dat de un site care fura postari. Poate te deranjeaza, poate nu, insa eu am ramas uimita cand am vazut cu numele blogului meu, adresa, mai putin extensia, plus unele postari sunt furate. Eu am completat un formular de abuz impotriva site-ului, deoarece nu cred ca asa ceva trebuie incurajat.
  Daaca vei considera ca trebuie, poate vei completa si tu formularul.
  Eu doar am vrut sa-ti spun, deoarece nimeni nu are dreptul sa-si insuseasca ceva ce nu-i apartine.
  Mult succes si spor! Olga
  http://i-dont-believe-in-fairytales.weebly.com/ce.html

  • Olga, de unde pot completa şi eu acest formular? Este strigător la cer ceea ce face această persoană…

 8. Il gasesti chiar la weebly… la contact au si formular pentru abuz:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: