Posted by: capshunik | September 8, 2010

Relaxează-te! Lucrurile cele mai bune se întâmplă când te aştepţi cel mai puţin

Probabil că de multe ori te stresezi şi devii un mic ”monstru” încărcat cu energie negativă. Toate lucrurile sunt făcute parcă special pentru a te scoate pe tine din sărite. Ai probleme la slujbă, ai uitat să finalizezi un proiect pentru şcoală, nu ai bani să-ţi plăteşti facturile, oamenii din jur au pretenţii de la tine, maşina s-a stricat şi ai inundaţie în casă. Pur şi simplu parcă e prea mult pentru tine. Ajungi la capătul răbdărilor, şi, uşor, uşor răbufneşti. Scoţi afară tot ce s-a adunat în tine de-a lungul a câtorva zile. Nu vrei să mai auzi soluţii, nu vrei să mai auzi sfaturi, pur şi simplu nu vrei ca toţi să-şi dea cu presupusul. Tot ce ai vrea e să laşi totul baltă şi să mergi undeva, departe, unde nimeni nu te cunoaşte şi unde nu cunoşti pe nimeni.
Relaxează-te! Lucrurile cele mai bune se întâmplă când te aştepţi cel mai puţin! Da, ştiu…tu nu poţi aştepta. Tu ai nevoie ca pe loc să se rezolve toate problemele! Dar, te-ai gândit măcar o clipă că problemele analizate la rece, de obicei se rezolvă mai bine? Ceea ce acum îţi pare un munte uriaş de trecut, peste puţin timp vei privi în urmă şi-ţi va părea că ai avut de trecut doar o colină. Nu e capăt de lume când treci printr-o încercare, ba chiar poate fi începutul unei noi experienţe!

imagine preluată de pe: http://www.deviantart.com

Advertisements

Responses

  1. […] Relaxează-te! Lucrurile cele mai bune se întâmplă când te aştep&#35… Wed Sep 08, 2010 12:01 pm Probabil că de multe ori te stresezi şi devii un mic ”monstru” încărcat cu energie negativă. Toate lucrurile sunt făcute parcă special pentru a te scoate pe tine din sărite. Ai probleme la slujbă, ai uitat să finalizezi un proiect pentru şcoală, nu ai bani să-ţi plăteşti facturile, oamenii din jur au pretenţii de la […] […]

  2. Alina… uneori chiar ajungi sa faci din tintar un armasar, sau un elefant….dar am o veste buna…fiecare problema are minim o rezolvare, numai moartea nu are rezolvare…si de obicei fiecare necaz, problema e o lectie de viata pentru tine, sau pentru a spune altcuiva o experienta de a ta, si poate ajungi sa ajuti acea persoana sa rezolve sau s adepaseasca o problema sau o situatie, pentru ca tu stii deoarece ai trecut pe acolo

    • eu? Chiar asa? Cand am facut din tantar un armasar?

  3. mai Alina…nu vorbeam de tine, vorbeam la genaral… imi cer scuze daca ai luat-o personal…chiar nu vorbeam de tine….ooofff dadeam un exemlu la general..se accepta scuzele?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: