Posted by: capshunik | September 23, 2010

Se merită?

Deoarece mâine mă mut în Cluj, nu ştiu în cât timp îmi voi pune internet. Sper că va fi cât de curând. Până atunci, sper să mai intru pe internet să pot scrie.
Cât de optimişti suntem? Eu astăzi când am aflat că am ceva impedimente, m-am alarmat. Abia apoi, gândind la rece…am realizat că trebuie să fiu mai optimistă. De multe ori privim probleme din unghiul care nu trebuie şi uităm că dacă ne schimbăm unghiul, acestea vor părea mai rezolvabile. Haideţi să încercăm ca atunci când avem o problemă sau un obstacol, să ne punem întrebarea : ”Chiar se merită să îmi stric sănătatea pentru asta?”
E greu, e enorm de greu. Eu astăzi am avut de învăţat lecţia. Dar viaţa ne va învăţa pe toţi, pe rând.
Acum, să ne auzim cu bine şi să fiţi cu inima sinceră şi curată până ne reauzim!

imagine preluată de pe: http://www.deviantart.com


Responses

 1. bun venit in cluj bucovineaco 🙂 vezi tu ca poate gasesti wireless de pe la vecini fara parola pana iti pui iternet :p de la mine de exemplu gaesc doua retele fara parola

 2. […] Se merită? Thu Sep 23, 2010 23:16 pm Deoarece mâine mă mut în Cluj, nu ştiu în cât timp îmi voi pune internet. Sper că va fi cât de curând. Până atunci, sper să mai intru pe internet să pot scrie. Cât de optimişti suntem? Eu astăzi când am aflat că am ceva impedimente, m-am alarmat. Abia apoi, gândind la rece…am realizat că […] […]

 3. Nadajduiesc sa revi cat mai curand pe blog…m-au bucurat articolele tale…

 4. Păi cum e mai bine?
  Când ești tânăr și sănătos muncești și-ți distrugi sănătatea ca la bătrânețe să ai bani de băgat în sănătatea ce ți-ai distrus-o făcând bani.

  Ce ironic.

 5. Facultate?
  Multa,multa bafta!

  • Da. Multumesc mult:)

 6. Bine ai venit,
  in frumosul nost’ oras:)
  Asteptam primele impresii,si intreaba orice daca
  ai nevoie de informatii/ajutor!

 7. Salut, iti atrag atentia asupra unei campanii pentru bloggerii din Suceava. Trebuie sa scrii un articol in care sa specifici faptul ca prin judetul tau trece Caravana Miniprix http://caravanareducerilor.blogspot.com/2010/09/concurs-pentru-bloggeri-caravana_28.html vei primi un discount de 10% pentru orice comanda in valoare de 100 lei si transport gratuit.
  In plus, ai sansa de a castiga unul dintre cele trei premii puse la bataie, care constau in vouchere de 100 lei pe miniPRIX.ro si transport gratuit.
  Ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia acestor vouchere: Sa postezi acelasi articol mentionat mai sus si… sa ai noroc, sa ai cel mai mare numar de comentarii sau sa recomanzi concursul unui numar cat mai mare de bloggeri.
  Detalii aici: http://caravanareducerilor.blogspot.com/2010/09/concurs-pentru-bloggeri-caravana_28.html
  In toate aceste trei cazuri ai numai de castigat!

  Trebuie sa postezi azi, maine, articolul, in care sa descrii faptul ca in judetul tau vine Caravana Reducerilor si sa postezi un link catre o tinuta de pe site-ul http://www.miniprix.ro.

 8. te rod frumos poti sami dai si mie add la id: val33ntyn

  te rooooggggggg frumos


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: